Știri

News Header Oct 2022
 1. Published: 11 oct. 2022

  Angelini Pharma și CHILI, împreună pentru a crește gradul de conștientizare privind sănătatea mintală și tulburările neurologice

  De Ziua Mondială a Sănătății Mintale, cu scopul de a crește gradul de conștientizare cu privire la tulburările de sănătate mintală, Angelini Pharma își anunță parteneriatul cu platforma de streaming CHILI.

 2. Published: 4 mar. 2022

  Sprijin pentru Ucraina

  În sprijinul Ucrainei, cu sprijinul Crucii Roșii Italiene, Angelini Pharma donează 100.000 de pachete de medicamente esențiale și lansează o campanie internă de strângere de fonduri.

 3. Published: 8 feb. 2021

  Epilepsie: obstacolele care trebuie depășite la locul de muncă, în relații și în asistența medicală, pentru a ieși din ascunzătoare

  Cu ocazia Zilei Internaționale a Epilepsiei (8 februarie), Elma Research a realizat - în numele Angelini Pharma - 3 interviuri cu președinții celor mai importante trei organizații de luptă împotriva epilepsiei.

 4. Published: 29 ian. 2021

  Aviz CHMP pozitiv pentru cenobamat

  Cenobamatul a primit un aviz pozitiv din partea CHMP pentru tratamentul adjuvant al convulsiilor cu debut focal cu sau fără generalizare secundară la pacienții adulți cu epilepsie care nu au fost controlați în mod adecvat în ciuda istoricului de tratament cu cel puțin 2 produse anti-epileptice.