Angelini Pharma achiziționează ThermaCare de la GSK

Header Thermacare
  • Published: 7 mar. 2020

Roma, 7 martie 2020 - Angelini Pharma a anunțat astăzi că a achiziționat drepturile comerciale globale ThermaCare®, cu excepția Americii de Nord, de la GSK. Acordul include, de asemenea, unitatea de producție  dedicata ThermaCare® din SUA, din Albany, Georgia.

Activul achiziționat sprijină Angelini Pharma sa-si consolideze atât afacerea în domeniul Îngrijirii Sănătății Consumatorilor, cât și prezența internațională. Terapia termică este cunoscută pe scară largă pentru a ajuta la ameliorarea durerilor musculare, reducerea durerii și relaxarea mușchilor tensionați. ThermaCare® utilizează o tehnologie brevetată care produce căldură reală pentru a ajuta corpul să reconstruiască țesutul deteriorat și să accelereze vindecarea. Produsele ThermaCare® sunt formulate pentru: zona inferioara a spatelui și șold, gât, încheietura mâinii și umăr, genunchi și cot, mușchi multifuncționali, articulații multifuncționale și dureri menstruale.

 

 „Pe lângă medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală, Angelini Pharma este recunoscută pentru că a construit o afacere de succes în domeniul Îngrijirii Sănătății Consumatorilor, oferind în mod constant soluții de înaltă calitate clienților noștri”, a declarat Pierluigi Antonelli, CEO al Angelini Pharma - „Sunt convins că acordul cu ThermaCare® va reprezenta un factor de creștere semnificativa pentru expansiunea noastră accelerată internațională”.

 

ThermaCare® este un brand cheie global, suntem mândri că am câștigat o licitație internațională” - au comentat președintele Angelini Holding Francesco Angelini și vicepreședinții Thea Paola Angelini și Sergio Marullo di Condojanni - „ThermaCare® este un produs mult dorit și de succes. Această achiziție confirmă angajamentul nostru de a consolida calea de internaționalizare întreprinsă de Grup. Operațiunea indică încă o dată angajamentul Angelini de a sprijini dezvoltarea și creșterea afacerii noastre în domeniul Îngrijirii sănătății”.