Transparenţă

Transparancy Oct 2022

Angelini Pharma este un grup modern, atent la schimbările de pe piață și proiectat în viitor, dar întotdeauna mândru de valorile care stau la baza filozofiei sale corporative.

Angelini Pharma se angajează pe deplin să asigure Transparența, demonstrând integritate în relația sa cu profesioniștii din domeniul sănătății (HCPs) și cu organizațiile din domeniul sănătății (HCOs), prin dezvăluirea ToVs în conformitate cu legile, reglementările, cerințele profesionale și codurile industriei locale.

Societatea mama a Angelini Pharma este asociată a Farmindustria (Asociația Italiană a Companiilor Farmaceutice), care este membru al EFPIA (Federația Europeană a Industriilor și Asociațiilor Farmaceutice) și, prin urmare, afiliații săi vor dezvălui transferuri directe și indirecte de valoare (ToV) către HCPs și HCOs, pentru medicamentele de uz uman eliberate pe bază de prescripție medicală, și dispozitive medicale.

Interacțiunile dintre companiile farmaceutice și HCPs și HCOs includ diferite tipuri de activități care urmează să fie dezvăluite, cum ar fi subvenții pentru HCOs, speaker fees, cheltuieli de călătorie și cazare sau taxe de înregistrare pentru a participa la un eveniment.

La sfârșitul lunii iunie a fiecărui an, Angelini Pharma va publica pe site-ul de companie Transferurile de valoare către HCPs, HCOs și cheltuielile de cercetare și dezvoltare efectuate în anul precedent; dacă sunt alte reglementări locale specifice, acestea vor fi urmate.

În România, confrom legislației în vigoare, datele sunt publicate în mod individual; pentru cheltuielile de cercetare și dezvoltare, ToVs conexe sunt dezvăluite în mod agregat.

Fiecare țară din grupul Angelini, își publică rapoartele de ToVs pe site-urile proprii, împreună cu metodologia de colectare a datelor. Link-urile și metodologiile fiecărei țări sunt publicate și pe site-ul de companie, în conformitate cu cerințele locale. ToVs către destinatari a căror adresă profesională se află într-o țară în care Angelini Pharma nu are prezență directă, sunt dezvăluite în secțiunea „Alte țări”.

 

Rapoarte 2020

Raportare ToV 2020

Metodologie ToV 2020

Rapoarte 2021

Raportare ToV 2021

Metodologie ToV 2021

Rapoarte 2022

Raportare ToV 2022

Metodologie ToV 2022

Raportare Agregata R&D_2022