Viziune, misiune și valori

Header Viziune (2)

Viziunea:

La Angelini, lucrăm în fiecare zi pentru a ne dezvolta într-o companie europeană lider în domeniul farmaceutic, care aduce o schimbare în viața pacienților. Din 1919.

Misiunea:

Aspirăm să devenim un jucător european de frunte în inovație, oferind tuturor, pacienților și celor dragi acestora, noi medicamente și soluții pentru a obține rezultate mai bune pentru sănătate și o calitate a vieții mai ridicată.

Viziunea noastră devine realitate prin creșterea robustă a portofoliului, prin colaborări valoroase cu cele mai bune institute de cercetare din domeniu și parteneriate valoroase cu aliații noștri strategici.

Ne angajăm să dezvoltăm cu succes tratamente distinctive pentru afecțiunile sănătății mintale (incluzând Durerea), Sistemul Nervos Central (SNC) și Bolile Rare, consolidându-ne în același timp poziția de lider în segmentul Îngrijirii Sănătății Consumatorilor.

Valorile:

ETICĂ ȘI RESPONSABILITATE: avem grijă de angajații noștri, de pacienți și de consumatori. Respectarea celor mai înalte standarde etice stă la baza tuturor acțiunilor noastre, iar deciziile noastre sunt orientate printr-o perspectivă pe termen lung. Ne angajam să asigurăm o dezvoltare economică durabilă a companiei, să protejăm mediul și comunitățile în care operăm.

PERFORMANȚĂ: fiecare dintre noi este responsabil pentru atingerea obiectivelor sale și a celor ale Echipei noastre. Suntem hotărâți să rezolvăm toate lucrurile și să facem tot posibilul în toate circumstanțele, cu rapiditate, rigoare și transparență. Urmărim excelența, căutând în mod constant obiective ambițioase. Înfruntăm dificultățile cu determinare și rezistență.

INOVAȚIE: încurajăm dezvoltarea și testarea de noi soluții eficiente și concrete. Provocăm status quo-ul. Gestionăm complexitatea și situațiile apărute într-o lume în continuă schimbare. Ne asumăm responsabilitatea pentru alegerile curajoase care vizează creșterea și dezvoltarea companiei. Învățăm din greșelile noastre și urmărim îmbunătățirea continuă.

ANGAJAMENT: suntem pozitivi, motivați și deschiși la noi idei, stiluri și perspective. Promovăm colaborarea în cadrul grupului. Apreciem abilitățile și recompensăm meritul. Împărtășim și sărbătorim succesele companiei și realizările angajaților noștri.

Comportamentele noastre de bază:

INTEGRITATE: Acționăm cu integritate, încredere, respect și transparență.

PERFORMANȚĂ: Suntem pasionați să atingem obiectivele cu rapiditate, căutând excelența fără a compromite calitatea și siguranța.

INOVAȚIE: Suntem vizionari, experimentăm noi soluții cu rapiditate și agilitate.

COLABORARE: Ne sprijinim reciproc lucrând împreună în echipe performante.

CURAJ: Ne spunem părerea și contestăm status quo-ul oferind și acceptând feedback.

PASIUNE: Lucrăm cu pasiune, energie și atitudine pozitivă.