Viziune, misiune și valori

Vision, Mission&Values Image Oct 2022

Viziunea:

La Angelini, lucrăm în fiecare zi pentru a ne dezvolta într-o companie europeană lider în domeniul farmaceutic, care aduce o schimbare în viața pacienților. Din 1919.

Misiunea:

Aspirăm să devenim un important inovator european, oferind oamenilor, pacienților și celor dragi, noi medicamente și soluții pentru a obține rezultate mai bune în materie de sănătate și o calitate mai bună a vieții.

Viziunea noastră devine realitate prin investiții într-o creștere robustă a portofoliului, colaborări puternice cu cele mai bune institute de cercetare din domeniu și parteneriate valoroase cu aliații noștri strategici.

Ne angajăm să dezvoltăm cu succes tratamente distinctive pentru afecțiunile Sănătății Mintale și Epilepsie, consolidându-ne în același timp poziția de lider în segmentul Îngrijirii Sănătății Consumatorilor.

Valorile:

ETICĂ ȘI RESPONSABILITATE: avem grijă de angajații noștri, de pacienți și de consumatori. Respectarea celor mai înalte standarde etice stă la baza tuturor acțiunilor noastre, iar deciziile noastre sunt orientate printr-o o perspectivă pe termen lung. Ne angajăm să asigurăm o dezvoltare economică durabilă a companiei, să protejăm mediul și comunitățile în care activăm.

PERFORMANȚĂ: fiecare dintre noi este responsabil pentru atingerea obiectivelor sale și ale Echipei noastre. Suntem hotărâți să rezolvăm toate lucrurile și să facem tot posibilul în toate circumstanțele, cu rapiditate, rigoare și transparență. Urmărim excelența, căutând în mod constant obiective ambițioase. Înfruntăm dificultățile cu determinare și rezistență.

INOVAȚIE: încurajăm dezvoltarea și testarea de noi soluții eficiente și concrete. Provocăm status quo-ul. Gestionăm complexitatea și situațiile apărute într-o lume în continuă schimbare. Ne asumăm responsabilitatea pentru alegerile curajoase care vizează creșterea și dezvoltarea companiei. Învățăm din greșelile noastre și urmărim îmbunătățirea continuă.

ANGAJAMENT: suntem pozitivi, motivați și deschiși la noi idei, stiluri și perspective. Promovăm colaborarea în cadrul grupului. Apreciem abilitățile și recompensăm meritul. Împărtășim și sărbătorim succesele companiei și realizările angajaților noștri.

Comportamentele noastre de bază:

ACȚIONEAZĂ RESPONSABIL: Acționăm cu responsabilitate, încredere, respect și transparență.

EXECELEAZĂ ÎN FIECARE ZI:Excelăm în fiecare zi în atingerea cu perseverență a obiectivelor, căutând excelența fără a compromite calitatea și siguranța.

GÂNDEȘTE ÎN VIITOR: Suntem inovativi, experimentând și oferind, cu viteză și simplitate, soluții noi.

ACȚIONEAZĂ CURAJOS: Acționăm curajos, vorbind deschis și onest, contestând status quo-ul, oferind și acceptând feedback.

FII JUCĂTOR DE ECHIPĂ: Suntem coechipieri și lucrăm împreună în echipe performante și diverse.

FII PASIONAT: Lucrăm cu pasiune, energie și optimism.