Despre noi

About Us Image Oct 2022

Angelini Pharma este divizia farmaceutica a Angelini Industries. Grupul a început în urmă cu mai bine de 100 de ani ca un mic laborator farmaceutic și, de-a lungul anilor, a devenit un grup internațional, lider în domeniul asistenței medicale, prezent în industria farmaceutică și în Mass-Market.

Angelini Pharma este un lider în domeniul sănătății, cu o forță deosebită și expertiză în ariile Sănătății Mintale și Epilepsiei. Compania este, de asemenea, un jucător de top în segmentul Îngrijirii Sănătății Consumatorilor, cu mărci OTC de mare succes la nivel mondial.

Produsele Angelini sunt comercializate în aproximativ 70 de țări. Compania operează direct în 20 de țări, cu peste 3.000 de angajați și își comercializează produsele în peste 70 de țări prin alianțe strategice cu grupuri farmaceutice internaționale de top.

Ca parte a strategiei sale de internaționalizare, Angelini Pharma s-a concentrat și asupra dezvoltării în țări cu potențial ridicat de creștere.

Angelini Pharma a raportat o cifră de afaceri de peste 1,2 miliard2 de euro în 2022, aproximativ jumătate reprezentând exporturile.

Angelini Pharma este o companie farmaceutică integrată, cu o activitate extinsă de cercetare și dezvoltare, care a dus la nașterea unor molecule importante, cum ar fi trazodona și benzidamina.

Cercetările actuale se concentrează pe Bolile și Tulburările Sistemului Nervos, Durerea și Inflamația și Bolile Rare, cu un focus special pe cercetarea noilor tratamente pentru segmentul pediatric.

Cercetarea include parteneriate public-private cu instituții academice recunoscute și centre de importanță globală. Rețeaua științifică și Parteneriatele au ambele un rol important în crearea inovației.

Unitățile de producție „de clasă mondială” ale Angelini Pharma folosesc tehnologii de ultimă oră și au certificare completă pentru standarde de calitate și respect pentru mediu.

În Italia, produsele farmaceutice finite sunt produse în fabrica Ancona, în timp ce unitatea industrială din Aprilia produce materii prime farmaceutice. Dezinfectanții și produsele de igienizare sub marca Amuchina sunt produse în Casella. Aceste locații utilizează pe scară largă sursele de energie regenerabile și îndeplinesc criteriile de sustenabilitate. Nu în ultimul rand, fabrica din Albany (Georgia, SUA) produce plasturi care generează căldură sub marca ThermaCare®, iar fabrica din Barcelona (Spania) produce suplimente alimentare precum Pastillas Juanola.

  1. CIFRA DE AFACERI DE 1,2 MILIARDE DE EURO

    Cifra de afaceri Angelini Pharma s-a triplat între 2000 și 2022, de la 240,8 milioane EURO la peste 1,2 miliarde EURO

  2. 3000 DE ANGAJAȚI

    Peste 120 de cercetători și 1.000 de persoane în vânzări

  3. PREZENȚĂ 70 DE ȚĂRI

    Produsele noastre sunt comercializate în aproximativ 70 de țări. Prezență directă în 20 de țări.