Angelini Pharma își lansează noul website dedicat Carierei

AP Careersite 1440X500
  • Published: 14 iul. 2021

Alătură-te echipei noastre!

Noul website Angelini Pharma dedicat Carierei, conceput pentru a atrage noi talente, este acum online. Noul site web reunește toate pozițiile deschise într-un singur portal, oferind vizitatorilor o imagine de ansamblu completă asupra oportunităților de angajare și creștere profesională pe care compania le oferă și permițându-le să candideze pentru poziții deschise.

Pe lângă vizualizarea noilor grafice colorate și pline de viață, candidații care accesează site-ul vor avea ocazia:

  • să consulte pozițiile deschise și oportunitățile de stagiu într-un mod rapid și structurat și să aplice pentru acestea;
  • să consulte secțiunea „Evenimente” pentru a fi la curent cu întâlnirile de lucru ale companiei și secțiunea „Viața zilnică” dedicată inițiativelor interne;
  • să acceseze secțiunea „Tânăra generație” care introduce programe de dezvoltare și inițiative pentru tineri;
  • să acceseze ​secțiunea dedicată „căilor de dezvoltare” interne;

Aveți informații despre procesul de selecție Angelini Pharma și sfaturi și trucuri pentru a trece prin diferitele etape ale procesului de selecție.

În cele din urmă, site-ul găzduiește interfața de comunicare, Angela, un sistem virtual de mesagerie instant care interpretează nevoile candidaților și le satisface instantaneu, îndrumând astfel utilizatorul în timp ce navighează pe portal.

Lansarea noului site web dedicat Carierei face parte dintr-o strategie de branding a angajatorului care își propune să atragă cei mai buni candidați prin utilizarea diferitelor instrumente și canale de comunicare, precum și prin întâlnirea directă cu tinerii candidați prin evenimente organizate în parteneriat cu numeroase universități, școli de afaceri și entități private.

Faceți clic aici și aflați mai multe.