Angelini Pharma și CHILI, împreună pentru a crește gradul de conștientizare privind sănătatea mintală și tulburările neurologice

Chili Article Oct 2022
  • Published: 11 oct. 2022

De Ziua Mondială a Sănătății Mintale, cu scopul de a crește gradul de conștientizare cu privire la tulburările de sănătate mintală, Angelini Pharma își anunță parteneriatul cu platforma de streaming CHILI.

CHILI este printre vedetele în ascensiune ale distribuției de streaming, având 5,9 milioane de utilizatori, inclusiv Italia, Regatul Unit, Polonia, Germania și Austria.

Împreună cu CHILI, compania promovează un canal ce oferă își propune o conștientizare a sănătății mintale prin 50 de filme ce au ca temă centrală problemele de sănătate mintală. În plus, canalul include și conținut de conștientizare cum ar fi Manifestul Angelini Pharma privind sănătatea creierului și scurtmetrajul Lampi, ambele lansate la începutul acestui an.

În Italia, parteneriatul durează din octombrie până în decembrie 2022, punând la dispoziția utilizatorilor o selecție de aproximativ 50 de filme, oferind o imagine de ansamblu cuprinzătoare asupra modului în care diverși realizatori de film au abordat subiectul sănătății mintale. În alte piețe, CHILI găzduiește filmul Lampi, ce abordează izolarea și stigmatizarea celor care trăiesc având condiții speciale și problemele cu care se confruntă la locul de muncă și în relații. Protagonistă este Viola, un antrenor care s-a retras din competiție după un accident. Corpul ei emite fulgere, o trăsătură pe care nu o controlează și îi provoacă suferință emoțională. O întâlnire îi va reaprinde speranța.

„Suntem foarte încântați să colaborăm cu o platformă importantă precum CHILI, permițându-ne să ne concentrăm atenția asupra sănătății mintale printr-unul dintre cele mai puternice mijloace ale timpului nostru, cinematograful”, spune Daniela Poggio, Director Executiv de Comunicare, Angelini Pharma. „Filmele disponibile pe CHILI sunt într-adevăr capabile să înfățișeze starea persoanelor cu tulburări mintale, astfel încât să crească gradul de conștientizare asupra patologiilor lor și să promoveze informarea corectă cu privire la povara bolii pe care o poartă cu ei înșiși”.

Îmbrățișând sănătatea creierului, Angelini Pharma se angajează în fiecare zi să reducă povara tulburărilor neurologice, urmărind în același timp restabilirea și protejarea sănătății mintale și a funcției cognitive. Compania este condusă de încercarea de a schimba paradigma de tratament și de a modela călătoria pacientului într-un mod pozitiv pentru toate părțile interesate, inclusiv pacienți, medici, plătitori, furnizori de servicii medicale și societate.