În sprijinul Ucrainei, Angelini Pharma donează 100.000 de pachete de medicamente esențiale și lansează o campanie internă de strângere de fonduri.

AP22 Site 1030X302 Emergency2
  • Published: 4 mar. 2022

Într-un astfel de moment dramatic de criză umanitară, Angelini Pharma, compania farmaceutică internațională parte a Angelini Industries, își oferă sprijinul pentru persoanele afectate de actuala urgență umanitară din Ucraina. Alte inițiative promovate de Fundația Angelini vor fi anunțate în zilele următoare.

Cu sprijinul Crucii Roșii Italiene, Angelini Pharma donează 100.000 de pachete de medicamente antiinflamatoare și paracetamol și a lansat o campanie internă de strângere de fonduri.

"Să fim alături de oamenii aflați în nevoie și să avem grijă de viața lor este misiunea noastră.  Acesta este motivul pentru care simțim nevoia de a contribui la protejarea sănătății și siguranței persoanelor aflate în situații de urgență umanitară, precum cea prin care trece Ucraina și care afectează și țările vecine. – afirmă Pierluigi Antonelli, CEO al Angelini PharmaÎn acest moment dificil și delicat, suntem cu toții chemați să ne îndeplinim rolul. La Angelini Pharma, lucrăm pentru a oferi ajutor concret tuturor persoanelor atât de dureros afectate de război, care în prezent au necesități de bază, inclusiv medicamente. Ca organizație, dar în primul rând ca oameni, condamnăm toate formele de violență ca mijloc de soluționare a conflictelor".