Giovani Manarini - noul Director de Resurse Umane și Organizație

Giovani Manarini
  • Published: 12 sept. 2022

Roma, 12 septembrie 2022 - Giovanni Manarini este noul Director de Resurse Umane și Organizație la Angelini Pharma. În funcția sa, Manarini va raporta ierarhic directorului general, Pierluigi Antonelli, și se va alătura echipei de conducere - comitetul executiv al Angelini Pharma. Din punct de vedere funcțional, Manarini va raporta către Angelini Industries Chief HR & Organization Officer, Marco Morbidelli.

În numele întregii echipe, aș dori să-i urez bun venit lui Giovanni”, a declarat Pierluigi Antonelli, CEO al Angelini Pharma. „În ultimii trei ani, ca parte a strategiei generale ale Grupului Angelini, ne-am angajat într-un proces de transformare și creștere ce ne-a consolidat capacitatea de a atrage talente din lumea exterioară și de a concura la nivel internațional, dar și de a oferi răspunsuri medicale în domenii terapeutice noi pentru noi, cum ar fi epilepsia. Sunt încrezător că Giovanni va putea să consolideze aceste realizări și să contribuie la obiectivele ambițioase pe care ni le-am propus, având în vedere experiența sa vastă acumulată în diverse sectoare și locații. Sunt nerăbdător să lucrez cu el.

„Sunt foarte fericit că Giovanni s-a alăturat grupului. Experiența și abilitățile sale vor fi cu siguranță valorificate și în dezvoltarea unor proiecte mai ample care implică toate companiile operaționale”, a adăugat Marco Morbidelli Chief Human Resources & Organization Officer la Angelini Industries.

Absolvent al Universității Bocconi, specializat în Managementul Oamenilor și Organizațiilor, Manarini aduce în Angelini Pharma ani de experiență în managementul resurselor umane pentru grupuri multinaționale. Și-a început cariera în 2004 la sediul central al Indesit și a devenit rapid lider HR la filiala din Regatul Unit. Ulterior, a ocupat funcții de mare responsabilitate precum Manager de resurse umane pentru Funcții Centrale, Post-Vânzare și unități de producție în Italia și Rusia. În 2014, Manarini s-a alăturat Bracco Imaging, un lider italian la nivel mondial în imagistica de diagnosticare, în calitate de șef HR pentru operațiunilor comerciale globale. Din 2017, la Franke, a fost șef al departamentului de resurse umane pentru EMEA, India și Mexic. 

Angelini Pharma îi urează lui Giovanni Manarini mult succes în noua sa funcție!