Promisiunea noastră

Header D&I

Drumul spre incluziune

"Capacitatea noastră de a ajunge la unitate în diversitate va fi frumusețea și testul civilizației noastre".

Aceste cuvinte, rostite de Mahatma Gandhi -un om care a făcut din drepturile civile și libertate misiunea vieții sale-, conțin esența a ceea ce înseamnă să prețuiești diversitatea și să promovezi incluziunea în societatea noastră. Pe de o parte, frumusețea civilizației din ce în ce mai globale este alcătuită dintr-un amestec de idei și culturi, în care fiecare își poate exprima potențialul contribuind cu experiența sa. Pe de altă parte, ideea unei provocări în care nu numai instituțiile și cetățenii, ci și companiile sunt chemate să reafirme aceste principii în cadrul societății noastre.

Tocmai prin împărtășirea acestei viziuni și a acestor valori, suntem onorați să prezentăm astăzi Manifestul Angelini Pharma pentru diversitate și incluziune.

 

Manifestul diversității și incluziunii globale

Ne simțim apreciați exact așa cum suntem

În Angelini Pharma, prețuim unicitatea oamenilor noștri și suntem avantajați de dorința lor de a lucra împreună și de a împărtăși experiențele și obiectivele lor de viață. Deoarece ne pasă de oamenii noștri la fel de mult ca de pacienții noștri, recunoaștem că promovarea și gestionarea diversității este esențială pentru urmărirea obiectivelor noastre, în conformitate cu Valorile și Comportamentele noastre de bază.

Având în vedere acest lucru, Angelini Pharma respinge toate formele de discriminare și se angajează să promoveze un mediu incluziv în care toți să se simtă bineveniți și implicați, acceptați, incluși și apreciați exact așa cum sunt.

Acest Manifest stabilește abordarea noastră față de incluziune și diversitate pentru a elimina toate formele de discriminare la locul de muncă și pentru a promova, disemina și implementa principii și linii directoare care includ toate expresiile diversității, cum ar fi, dar fără a se limita la, vârsta, dizabilitățile sau starea de sănătate, gen, sexul și orientarea sexuală, starea civilă sau a parteneriatului civil, rasa (inclusiv etnia, naționalitatea sau culoarea), opiniile politice, convingerile religioase, moștenirea culturală, statutul socio-economic și orice alte caracteristici personale.

Fiind o companie globală cu operațiuni directe în 20 de țări, integritatea, succesul și capacitatea noastră de a inova sunt strâns legate de multiplele talente și experiențe care derivă din mediul nostru de lucru multicultural.

Echipa de management și angajații din toate departamentele sunt responsabili pentru crearea unui mediu incluziv în care toți indivizii –cu abilitățile, experiențele și perspectivele lor distincte– sunt capabili să lucreze împreună pentru a crea o cultură diversă. Atunci  când este gestionată în mod corespunzător, diversitatea este o oportunitate reală de schimbare și îmbogățire culturală semnificativă.
Ca atare, scopul nostru principal în zona D&I este să fim un Angajator de Top, care să atragă și să rețină talentul capabil să ne îmbunătățească compania.

Scopul nostru este de a crea un mediu de lucru responsabil, care să garanteze incluziunea reală și egalitatea de șanse și să permită oamenilor să își atingă potențialul profesional, bazându-ne pe diversitatea și pasiunea forței noastre de muncă.

Îmbrățișând diferitele perspective și valorificând contribuțiile tuturor angajaților nu numai că se facilitează incluziunea, dar ni se îmbunătățește capacitatea de a deveni o companie internațională de top.

Este vital ca toți Angeliners să se simtă incluși și să aibă încrederea și curajul de a-și exprima părerile și de a-și împărtăși ideile, propunând soluții inovatoare și inspirând următoarele descoperiri.

Strategiile de diversitate și incluziune sprijină, de asemenea, eforturile noastre de a fi recunoscuți ca Partener de Top, urmărind etica și responsabilitatea socială în viața noastră profesională de zi cu zi.

Cu scopul de a promova o organizație incluzivă, Angelini Pharma adoptă acest Manifest care se aplică în întreaga companie.

Click aici pentru a descărca Manifestul nostru