Revista Aptitude

Header Revista Aptitude

Toate revistele

 1. Magazine n° 5

  Decembrie - 2021

  Dedicați vieții pacientului

  Versiunea digitală a numărului 5 al revistei Aptitude este online. În această ediție, puteți găsi știri interesante și povești originale, cu accent pe angajamentul nostru față de sănătatea mintală și de a oferi soluții de sănătate oamenilor cu sprijinul imperativului nostru strategic Partener preferat.

 2. Magazine n° 4

  Vara - 2021

  Atingând viitorul

  În numărul de vară al Revistei Aptitude puteți găsi știri interesante și povești originale, cu un accent pe călătoria noastră către Sănătatea Digitală și angajamentul nostru de a căuta excelență prin imperativul nostru strategic Excelență operațională.

 3. Magazine n° 3

  Martie - 2021

  Îngrijirea oamenilor

  Versiunea digitală a celui de-al treilea număr al Revistei Aptitude este online. În acest număr, veți găsi știri interesante și povești originale, cu accent pe angajamentul nostru față de epilepsie și strategia noastră de a deveni un Angajator Preferat, capabil să atragă noi talente și incisiv în angajamentul oamenilor noștri. Noul număr are o grafică complet reînnoită, concepută pentru a face experiența mai plăcută pentru cititori.

 4. Magazine n° 1

  Iulie - 2020

  Număr special - Lucrul în timpul Covid-19

  În primul număr al Revistei Aptitude vorbim despre cele mai recente luni ale Angelini Pharma: o perioadă de timp extraordinară și dificilă, în care am abordat cu toții împreună situația de urgență Covid-19. Un număr dedicat produselor Amuchina, unul dintre cele mai de succes branduri ale noastre, fără îndoială cel mai căutat în timpul perioadei de urgență; dar, mai presus de toate, un număr special dedicat oamenilor noștri, celor care ne-au permis să ne continuăm angajamentele și eforturile de a rămâne alături de țară în aceste luni, un moment care a schimbat viața tuturor.