Revista Aptitude

Header Revista Aptitude

Toate revistele

 1. Magazine n° 4

  Vara - 2021

  Atingând viitorul

  Versiunea digitală a numărului de vară al Revistei Aptitude este online. În acest număr, puteți găsi știri interesante și povești originale, cu un accent pe călătoria noastră către Sănătatea Digitală și angajamentul nostru de a căuta excelență prin Excelența noastră operațională imperativă strategică.

 2. Magazine n° 3

  Martie - 2021

  Îngrijirea oamenilor

  Versiunea digitală a celui de-al treilea număr al Revistei Aptitude este online. În acest număr, veți găsi știri interesante și povești originale, cu accent pe angajamentul nostru față de epilepsie și strategia noastră de a deveni un Angajator Preferat, capabil să atragă noi talente și incisiv în angajamentul oamenilor noștri. Noul număr are o grafică complet reînnoită, concepută pentru a face experiența mai plăcută pentru cititori.

 3. Magazine n° 1

  Iulie - 2020

  Număr special - Lucrul în timpul Covid-19

  În primul număr, am vorbit despre ultimele luni ale Angelini Pharma: o perioadă de timp extraordinară și dificilă, în care am abordat cu toții împreună situația de urgență Covid-19. Un număr dedicat produselor Amuchina, unul dintre cele mai de succes branduri ale noastre, fără îndoială cel mai căutat în timpul perioadei de urgența; dar, mai presus de toate, un număr special dedicat oamenilor noștri, celor care ne-au permis să ne continuăm angajamentele și eforturile de a rămâne alături de țară în aceste ultime luni, un moment care a schimbat viața tuturor.