Revista Aptitude

Header Revista Aptitude

Toate revistele

 1. Magazine n° 6

  Mai - 2022

  Îngrijire fără frontiere

  În aceast număr puteți găsi informații despre noul logo Angelini, articole interesante ce dezbat tema diversității și incluziunii în cultura organizațională sau cum putem deveni Digital într-o lume în continuă schimbare - DAMA, DNA și Harmoniamentis, câteva inițiative de digitalizare ale Angelini Pharma. 

 2. Magazine n° 5

  Decembrie - 2021

  Dedicați vieții pacientului

  Versiunea digitală a numărului 5 al revistei Aptitude este online. În această ediție, puteți găsi știri interesante și povești originale, cu accent pe angajamentul nostru față de sănătatea mintală și de a oferi soluții de sănătate oamenilor cu sprijinul imperativului nostru strategic Partener preferat.

 3. Magazine n° 4

  Vara - 2021

  Atingând viitorul

  În numărul de vară al Revistei Aptitude puteți găsi știri interesante și povești originale, cu un accent pe călătoria noastră către Sănătatea Digitală și angajamentul nostru de a căuta excelență prin imperativul nostru strategic Excelență operațională.

 4. Magazine n° 3

  Martie - 2021

  Îngrijirea oamenilor

  Versiunea digitală a celui de-al treilea număr al Revistei Aptitude este online. În acest număr, veți găsi știri interesante și povești originale, cu accent pe angajamentul nostru față de epilepsie și strategia noastră de a deveni un Angajator Preferat, capabil să atragă noi talente și incisiv în angajamentul oamenilor noștri. Noul număr are o grafică complet reînnoită, concepută pentru a face experiența mai plăcută pentru cititori.

 5. Magazine n° 1

  Iulie - 2020

  Număr special - Lucrul în timpul Covid-19

  În primul număr al Revistei Aptitude vorbim despre cele mai recente luni ale Angelini Pharma: o perioadă de timp extraordinară și dificilă, în care am abordat cu toții împreună situația de urgență Covid-19. Un număr dedicat produselor Amuchina, unul dintre cele mai de succes branduri ale noastre, fără îndoială cel mai căutat în timpul perioadei de urgență; dar, mai presus de toate, un număr special dedicat oamenilor noștri, celor care ne-au permis să ne continuăm angajamentele și eforturile de a rămâne alături de țară în aceste luni, un moment care a schimbat viața tuturor.