Colaborările noastre

D&I Our Collaboration

DiverCity, o revistă europeană despre incluziune și inovație, este o apariție trimestriala care s-a născut în martie 2018, bazată pe o idee prezentată de Valentina Dolciotti și Tiziano Colombi. Scopul fondatorilor este de a colecta într-o singură revistă toate vocile, pasiunile, proiectele, inițiativele și opiniile legate de subiectul incluziunii; să se discute despre orice fel de diversitate (ambiție nobilă) și nu doar despre cele care sunt la modă sau cele mai "confortabile" de abordat și să se facă acest lucru prin implicarea și oferirea unei voci administrațiilor, asociațiilor, organizațiilor, organismelor și întreprinderilor.

Angelini Pharma a contribuit cu mândrie, explicând ce este pluralitatea pentru noi, cheia către bogăția culturala a unei comunități și răspândind vestea despre experiența palpitantă a Shadow Board.

Fondazione ONDA este Observatorul Național Italian pentru Sănătatea Femeilor și a Genului, un organism acreditat, care colaborează cu o rețea extinsă de spitale premiate "Bollini Rosa" și acordă o atenție deosebită sănătății femeilor. Activitatea lor se bazează pe o rețea largă de societăți științifice, asociații de pacienți și mass-media, toate implicate în proiectele lor.

În martie 2021, Angelini Pharma a obținut premiul Health Friendly Company, ca parte a unei rețele de 21 de companii italiene care fie s-au remarcat în asigurarea protecției sănătății angajaților lor, fie au pornit pe un drum virtuos în acest sens.
Health Friendly Company este o inițiativă care oferă o recunoaștere bienală companiilor care au demonstrat că le pasă de bunăstarea fizică și mintală a femeilor, arătând disponibilitatea de a le sprijini în procesul de informare și conștientizare cu privire la sănătatea femeilor, prevenirea primară și sănătatea mintală.

ValoreD este prima asociație corporativă care promovează echilibrul genurilor și o cultură incluzivă pentru a stimula companiile și creșterea țării. Fondată în 2009 de doisprezece manageri din douăsprezece companii foarte respectate, astăzi asociația are 270 de companii membre în Italia, cu peste 2 milioane de angajați. Abordarea integrată a Valore D este una câștigătoare datorită capacității sale de a oferi întreprinderilor instrumente eficiente și de a stabili un dialog între companii și cu instituții.

Angelini Pharma a ales să devină parte a rețelei ValoreD, în calitate de membru de sprijin, pentru a beneficia de numeroasele inițiative pe care asociația le promovează, inclusiv întâlniri și cursuri de formare, programe de mentorat între companii și ateliere de schimb de bune practici și pentru a se poziționa ca o voce autoritară pe temele diversității și incluziunii monitorizând KPI-urile de diversitate și incluziune stabilite de noua legislație privind informațiile non-financiare.