Modul nostru de a acționa

D&I Our Way Of Acting

Campioni pentru Diversitate și Incluziune

Așa cum a făcut-o în nenumărate aspecte, pandemia a creat provocări diferențiate pentru diverse grupuri de angajați, cu impact deosebit asupra genului, grupei de vârstă sau stării lor maritale, amplificând nevoia clară de progrese rapide și mai mari din partea societății și a întreprinderilor.

În urma schimbărilor sociale majore din ultimii doi ani, angajații noștri nu au putut rata ocazia de a-și aduce propria contribuție și și-au exprimat dorința de a promova o nouă strategie ascendentă privind diversitatea și incluziunea, creându-se o echipă internațională de D&I.

Mai avem mulți pași de făcut, iar progresul nostru necesită îmbunătățiri ca sa ajungem în locul în care ne dorim să fim. Atât colegii noștri, cât și echipele noastre de conducere sunt dedicate acestei căi, în fiecare zi.

“Un manager modern trebuie să creeze baza necesara pentru ca fiecare diversitate să-și aducă cea mai bună contribuție”.

Lorella Ragni, Global R&D PLCM Executive Director 

„Concentrarea asupra diferențelor dintre oameni, asupra modului în care ne deosebim unii de alții, trebuie învățată încă din copilărie. Cred că diferențele sunt valoroase și ne aduc doar oportunități, făcând oamenii mai înțelepți. Un astfel de mod de privi va oferi toleranță și nu va lăsa loc nici unei discriminări”.

Andrey Kim, manager de marketing CH

"Diversitatea, echitatea și incluziunea au semnificații mult mai largi decât își asumă majoritatea oamenilor. Vreau să găsesc merite în fiecare dintre aceste concepte și să împărtășesc angajamentul de a le promova la locul de muncă".

Alla Dolgopolova, Executive Assistant (D&I Champion)