Înapoi la sentimentul de ușurare. Un călduros bun venit înapoi!

Header Back To Relief

O campanie de conștientizare a bolilor sociale privind durerea musculo-scheletică și stresul asociat în timpul pandemiei de COVID-19

Pandemia de COVID-19 a dus la oprirea multor operațiuni economice și sociale ale lumii, ducând la o creștere a stilului de viață sedentar. Mai mult, s-a înregistrat o creștere a timpului de utilizare a rețelelor sociale și a televiziunii, în special în rândul adulților tineri, ce a dus la poziții incorecte ale corpului.

Pe măsură ce oamenii și-au pierdut rutina de activitate zilnică, s-a observat o creștere a tulburărilor musculo-scheletice legate de stres și o creștere a intensității simptomelor.

Anxietatea, rigiditatea, durerile de col uterin, durerile de cap și durerile de spate sunt crescute, cu consecințe negative imediate asupra bunăstării și capacității de a accesa asistența medicală.

Într-adevăr, stresul și tulburările musculo-scheletice sunt două condiții strict conectate, atât în ​​ceea ce privește factorii de risc comuni, cât și măsura în care condițiile în sine se influențează reciproc.

Angelini Pharma lansează o campanie de conștientizare a bolilor sociale, care implică profesioniștii din domeniul sănătății, pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la problema creșterii tulburărilor musculo-scheletice legate de stres în timpul pandemiei de COVID-19.

Scopul campaniei este de a oferi utilizatorilor informații adecvate și sfaturi practice pentru a rezolva problema.

Angelini Pharma crede într-o abordare multidisciplinară cu o colaborare strictă între diferiți profesioniști pentru a îmbunătăți bunăstarea și sănătatea pacienților.

Campania se va desfășura în săptămâna Zilei Mondiale a Coloanei vertebrale (11-16 octombrie 2021) și va implica trei experți cheie: un psiholog (Dr. Lara Bellardita), un kinetoterapeut (Dr. Damiano Guidi) și un kinetoterapeut (Dr. Fabrizio Gervasoni).

Experții vor trata următoarele subiecte:

  • Cum influențează COVID-19 asupra bunăstării noastre fizice și fiziologice,
  • Dureri musculo-scheletice ca urmare a stresului, a blocării, a motilității reduse și a activității sportive,
  • Lucru inteligent: lumini și umbre.

Subiectele abordate vor fi diseminate cu ajutorul influencer-i-lor și al rețelelor sociale și puse la dispoziția publicului larg.

Faceți clic aici pentru a vizita site-ul web al campaniei „Înapoi la sentimentul de ușurare – Un călduros bun venit înapoi”.